Werkwijze

Werkwijze van LansTech Motoparts

Lanstech Motoparts is een jong bedrijf, de naam staat voor LANSbergen TECHniek dat in 2003 is opgericht. Halverwege 2006 is daar Motoparts aan toegevoegd, omdat er hier in de regio, zuidwest friesland, geen leverancier was die een compleet en voordelig pakket aan motoronderdelen en accessoires kon leveren. LansTech Motoparts heeft met vele leveranciers en groothandels afspraken gemaakt, zodat we een breed pakket aan merken en onderdelen kunnen leveren.

Doordat we een klein en flexibel bedrijf zijn kunnen we de prijzen laag houden en is motorrijden voor een ieder betaalbaar.

U vindt ons compleet leveringsprogramma onder de knop Overzicht. Door op de merken te klikken wordt u doorgelinkt naar de site van de fabrikant. Hier kunt u uw keuze maken. Door het artikelnummer en/of omschrijving naar ons te mailen, krijgt u van ons een aanbieding met prijs en levertijd.

Ook voor banden bent u bij ons aan het juiste adres, cross en OTR banden kunnen op afspraak professioneel worden gemonteerd!

Onderdelen en accessoires kunnen in overleg vakkundig door LansTech Motoparts gemonteerd worden. Voor reparatie en onderhoud kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Nu ook on-line bestellen in onze WEBSHOP, eenvoudig en voordelig al je onderdelen uitzoeken en bestellen.

Onder de knop Aanbiedingen vindt u de artikelen die wij extra aantrekkelijk geprijsd hebben. Hierop is de extra klantenkorting niet van toepassing.

Voor informatie en prijzen kunt u telefonisch contact met ons opnemen, kijk op bestelwijze voor de openingstijden. Voor al uw vragen kunt u ook een mail sturen, wij zullen u dan binnen 24 uur antwoorden. Op afspraak kunt u ook langskomen.

LansTech Motoparts